Skip to content

Renault još 2011. lansirao marku guma Motrio

Motrio Impulsion +

Renault je 2011. godine postao prvi proizvođač automobila koji je lansirao vlastitu marku guma.

Nove gume Motrio dizajnirane su za starija Renault vozila i, kako kažu u tvrtki, testirane su za postizanje visokih performansi u vlažnim i suhim uvjetima.

Motrio Impulsion je za manje automobile poput Twinga i Clia, dok je Impulsion + dizajniran za sportske modele.

Renault kaže da su obrasci gaznoga sloja dizajnirani da budu tihi i nude pristojan osjećaj upravljanja, kočione performanse i dug životni vijek za smanjene troškova rada.

Gume su drugi najčešći razlog posjeta servisu, kaže Renault, u nadi da može uvjeriti vlasnike da dođu u servise za zamjenu guma.

Gume su dio paketa Renault rezervnih dijelova i dodatne opreme marke Motrio, koji također uključuje baterije, ulje, dijelove za servis i brisače.

trenutno na tržištu su dostupni novi modeli Motrio Conquest koju Continental Pneus razvija u partnerstvu sa Renaultom, isključivo za francuskog proizvođača. Trenutno se prodaju tri modela Motrio Conquest, Motrio Conquest Sport i Motrio Conquest Van.

Ove gume odlikuje izvrsna stabilnost i preciznost u vožnji. Ravnoteža performansi u suhim i vlažnim uvjetima, kratak put kočenja, otpornost na akvaplaning i nizak šum su karakteristike koje treba istaknuti kod ovih guma.

Izvor: whatcar.com