Skip to content

Ja sam WATT! Čuo si za mene…

Watt

WATT je chatbot dizajniran od Renault grupacije u saradnji sa JAM. “Chat” kao online diskusija i “bot” kao robot. Ovaj “chatbot”, prepoznatljiv i kao govorni agent, biti će instaliran na Messenger aplikaciji Renault grupacije i biti će dostupan potpuno besplatan svima: korisnicima, novinarima, uposlenicima, fanovima automobila ili jednostavno znatiželjnim posjetiocima koji žele naučiti više o mobilnosti u budućnosti. Dovoljna je jednostavna registracija.

Grupa Renault tako postaje medij sam po sebi nudeći privlačan doživljaj tokom razmjene temeljenih informacija u obliku razgovora. WATT će poprimiti opušten, edukativan i razigran ton i biti će oduševljen dok razmjenjujete znanje i preferencije jedan s drugim.

ZAŠTO WATT?
Renault grupa je iz dva razloga odlučila novog suputnika nazvati WATT .

Prvo, WATT je tu da odgovori na pitanja (ŠTA?).

Štoviše, kao pionir i stručnjak za električnu mobilnost u Europi, Renault Grupa voli riječi koje zvučno se vežu za elektriku i elektrifikaciju. Watt je u svemu pronađen!

WATT – Ali u praktičnim uvjetima… O čemu govori?

WATT vrijeme je? Vrijeme je za chatbot! WATT je chatbot specijaliziran za pitanja o budućnosti mobilnosti!
Od pametnog grada do naelektrizacije Renaultove ponude, do neprekidnih inovacija u automobilskoj industriji, dat će pristup svježim trendovima i vijestima u ovom sektoru.

Da biste ga upoznali, posjetite link u nastavku: http://m.me/grouperenault

Na zasjedanju zakazanom za početak jula, govorit će se o vezama ‘tech-tech’ između hibridnog motora našeg F1 i E-TECH Hybrid motora naših modela.

Izvor: Renault Grupacija