Skip to content

Classic paket

Classic članstvo za registrovane korisnike

Classic paket obuhvata povlastice za članove koji su registrovani u Udruženju, a svojom podrškom na društvenim mrežama daju doprinos u afirmaciji Udruženja.

Izrada članske kartice Classic se plaća u iznosu 15 KM, na što Vas Udruženje ne obavezuje ukoliko ne želite imati člansku karitcu.

Učlanjenje (registracija) u Udruženje je potpuno besplatno, a vrši se online putem formulara koji je dostupan na svim online platformama.

Zašto je Classic kartica bitna? Izradom Classic kartice uvršteni ste među istaknute članove Udruženja kojima će se periodično slati obavijesti o realizovanim i planiranim aktivnosti, koje su planirane samo za aktivne članove.

Članska karta Classic člana se može steći redovnom podrškom na društvenim mrežama, davanjem ideja i kreiranjem konstruktivnog sadržaja na našim platformama u trajanju od najmanje 12 mjeseci od registracije u Udruženju.

Classic članska kartica omogućava Vam da:

  • besplatno učestujete u aktivnostima Udruženja;
  • uz participaciju od 50 % budete dio druženja članova Udruženja;
  • Uživate u povlasticama koje su dogovorene sa poslovnim partnerima, za članove Classic kartica;
  • na poklon dobijate naljepnicu za vozilo (vozačima vozila na LPG može se pokloniti naljepnica oznake za LPG);
  • uz 5 % popusta možete kupiti druge materijale koji se nalaze u ponudi Udruženja.
  • dobijate besplatno Classic člansku karticu;

Classic članstvo uz karticu se može kupiti po cijeni od 15 KM/godišnje, a dio sredstava odvaja se za RFC Fond podrške mladim snagama.

Renault uz Vas je mnogo više od brenda vozila, jer svojim djelovanjem u Udruženju, i promocijom aktivnosti i ideja činite da #Strast koja nas je okupila izgradi kvalitetnije i sigurnije okruženje.

Budite zadovoljni sobom, širite pozitivnu energiju, budite dio ekipe i već danas postanite istaknuti Classic član Udruženja.