Skip to content

O nama

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Strast koja nas spaja.

Udruženje RFC Bosna i Hercegovina (RFC-BIH) kreirano je u želji da zajedno i sa jednakim entuzijazmom kreiramo sadržaj i obrađujemo teme koje su većini interesantne.

Želimo kreirati socijalnu grupu korisnika Renault vozila, koji zajedničkim djelovanjem mogu podijeliti iskustva, zanimljivosti, svakodnevna saznanja, i novosti koje će biti korisne svim članovima udruženja. Okupljeni oko osnovnih znamenitosti Renaulta nastojimo pomoći da se organizuju i realizuju projekti koji imaju širi društveni karakter.

Osnova prema kojoj smo koncipirani, po kojoj se razlikujemo od sličnih socijalnih grupa, zasniva se na našem radu i željama koje se ogledaju u:

  • organizovanju događaja koji će promovisati sigurnu vožnju, kroz predavanja, prezentacije i online kompilacije materijala u saradnji sa partnerima koji imaju istu ili sličnu interesnu sferu;
  • pomoći učenicima koji imaju želju za učenjem automehanike, autoelektrike i drugih srodnih djelatnosti, kroz besplatne radionice i seminare u saradnji sa partnerima koji im mogu omogućiti učenje kroz praksu i stipendiranje;
  • u saradnji sa partnerima predstaviti Renault vozila njihovim vlasnicima, bez skrivenih dodataka, a kojih ima mnoštvo koji se ne predstave korisnicima.
  • organizovanje humanitarnih aktivnosti, volontiranje i druge društveno korisne aktivnosti od kojih će korist imati šire grupe društvene zajednice.;
  • organizovanje radionica za članove udruženja, kroz koje će se članovi educirati i zabaviti.

Članstvo u Udruženje je dobrovoljno, besplatno u osnovnom paketu, te za pristup Udruženju potrebno je prihvatiti osnovna pravila ponašanja. Svi mediji i kanali komunikacije koji su kreirani od strane Udruženja, imaju pravila ponašanja i komunikacije na istim, te bez prethodne najave svi koji ih ne budu poštovali mogu biti isključeni.

Osnovna pravila za Online medije.

Administratori, urednici i moderatori će svojim radom nastojati udovoljiti svim željama članova grupe i pratioca zvanične stranice, ali kao i u svakom poslu postoje trenuci u kojima možda nećete biti zadovoljni ishodom.

Unaprijed želimo zamoliti da diskusiju vodimo konstruktivno, uvažavajući drugog i drugačijeg, njegovo mišljenje, te se suzdržimo od komentara koji mogu uvrijediti, nanijeti štetu pojedincu ili grupi, te narušiti osjećaj zadovoljstva boraveći na našim kanalima komunikacije.

Ukoliko na neki način osjetite nelagodu, osjećaj neprijatnosti ili smatrate da je neka objava narušila Vaš prostor privatnosti koji ne želite podijeliti sa drugima, kontaktirajte moderatore ili administratore koji će nakon provjere u najkraćem roku reagovati na Vaš zahtjev. Sadržaj koji se objavljuje na grupi, ne odražava mišljenje administratora, moderatora i svih članova grupe, već pojedinca koji je poslao zahtjev za objavu istog. Ukoliko se naknadno utvrdi da sadržaj sadrži elemente koji mogu ugroziti, uvrijediti, poniziti, ili izazvati osjećaj nelagode kod šire publike, isti će bez prethodne najave biti uklonjen.

Unaprijed hvala što zajedno kreiramo zanimljiv sadržaj koji će svima biti od koristi,

Vaš RFC-BiH team