Skip to content

RFC BiH i Inter Auto d.o.o. načelno dogovorili saradnju

Reno Shop

Inter Auto d.o.o. i RFC BiH načelno su dogovorili saradnju do kraja 2020. godine, a uspjeh ove saradnje posebno će obradovati članove RFC BiH kluba. Saradnja se desila u trenutku kada je prepoznat rad i usmjerenje RFC BIH kluba, iako se nalazi na samom početku. Analitika i brojke jasno govore, koliko Renault vozači vjeruju ideji, te daju potporu kroz aktivno učešće u promociji, diskusiji i izradi sadržaja medija RFC BiH kluba.

Raduje nas da smo prepoznati u lokalnoj sredini. Naročito nas raduje, ako su to osobe, koje smo upoznali kroz naš rad, te njihov doprinos u razvoju ideje kroz savjete, primjedbe i pohvale. Iznenadio nas je tako brz poziv i tople riječi uposlenika Reno Shopa, ali nas je njihov doprinos ohrabrio da ovu ideju treba razvijati do konačnog cilja.

Svim članovima RFC BiH uz pokaz članske kartice nude popust od 10 % na asortiman dijelova u redovnoj prodaji, a rad grupe žele podržati kroz popust od 5 % za sve članove Facebook grupe Renault fan club Bosna i Hercegovina.

Obzirom na brzinu razvoja ideje na reakciju partnera se nije mnogo čekalo, a zbog čega su se odlučili na ovaj dogovor iz Reno Shopa su nam pojasnili: “Izuzetno nam je zadovosljstvo sto smo uspjeli ostvariti saradnju sa RFC. Ideju smo prepoznali kao ozbiljnu priču i željeli smo da budemo dio iste. Nadamo se da će ova saradnja biti korisna svima, a najviše fanovima i vozačima Renault vozila. Kvalitet i vrhunska usluga je ono što povezuje Reno Shop i RFC, tako da vjerujemo da ćemo uspjeti napraviti od ovoga jednu lijepu priču.”

Inter Auto d.o.o. posjeduje specijaliziranu radnju, koja ima cilj odgovoriti svim zahtjevima vozača Renault vozila, te im omogućiti da u što kraćem roku i bez mnogo čekanja dobiju izuzetno kvalitetnu uslugu i dijelove za svoja vozila. Mogu se naći na adresi Porodice Ribar 37 u naselju Grbavica, preko puta stadiona “Grbavica” ili putem kontakt telefona 033 611 000 i Viber kontakt broja 062 096 030.