Skip to content

CARBOX.ba podržao rad RFC BiH

Sonax Bosna i Hercegovina

U želji da našim članovima druženje i razgovore učine “blještavijim i čistijim” CARBOX.ba se odazvao pozivu da članovima RFC BiH grupe na facebooku pokloni dva poklon seta za održavanje čistoće automobila.

Prva nagrada je set sastavljen od proizvoda Sonax, a u kojem poklanjaju vrhunske proizvode za održavanje čistoće automobila. U setu su uvršteni SONAX Krpa od mikrovlakana za lak – crvena, SONAX Odstranjivač insekata, SONAX Xtreme Briliant Shine Detailer BSD.

Druga nagrada je poklon paket INA Car Cosmetx, a u kojem su uvršteni INA Car Cosmetx Čistač insekata, INA Car Cosmetx Kokpit sprej i INA Car Cosmetx Sjaj za gume.

Dobitnici poklon paketa biti će izvučeni na 500 članova u grupi RFC Bosna i Hercegovina.

Učestvovati mogu svi članovi grupe sa mjestom prebivališta u Bosni i Hercegovini. Sretno!

Oni, CARBOX.BA, novi su bosanskohercegovački specijalizirani webshop za prodaju kvalitetne auto kozmetike, kako za amatere tako i za profesionalce, ulja i maziva, akumulatora, auto mirisa, aditiva, žarulja, brisača i drugih sličnih proizvoda.

Zadovoljstvo svih posjetitelja i korisnika je na prvome mjestu.  Vrijednosti na kojima temelje uspjeh su kvaliteta, moderna organizacija, otvorena komunikacija i kreativnost.

Stalnim praćenjem zbivanja na svjetskom tržištu nastoje kroz ponudu asortimana uvijek omogućiti najpovoljnije cijene, te najbolju uslugu.

Njihova je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za utrošeni novac i vrijeme uz najbolju uslugu online kupnje raznovrsnog asortimana kvalitetnih i renomiranih proizvoda.

Žele postati najbolji specijalizirani webshop u BiH koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti, odnosno sinonim za online kupovinu.

Ističu da im je cilj zadovoljstvo kupaca kroz kvalitetnu uslugu i profesionalan pristup.

Ukoliko imate pitanja o CARBOX.ba i prodajnom asortimanu, slobodno ih kontaktirajte preko njihovih kontakt stranica.