Skip to content

Renault obilježava 60. godišnjicu prave ikone: modela 4L

Renault 4L - 60 godina postojanja

Renault 4L ove godine obilježava 60. godišnjicu ovog vozila. Ovu ikonu prati nevjerovatna priča o uspehu, sa više od 8 miliona prodatih primjeraka u više od 100 zemalja tokom perioda od 30 godina.

Model 4L nije samo automobil, već je istinska ikona brenda. Uprkos neizvesnoj zdravstvenoj situaciji zbog COVID-19, proslave godišnjica će se održavati redovno tokom godine. U najvećoj meri u tu svrhu koristiće se društvene mreže.

Zahvaljujući statusu simbola pop kulture, ovaj automobil je iz prošlosti istovremeno i automobil današnjice, a zašto ne bi postao i automobil budućnosti? Službeni program će se možda mjenjati u zavisnosti od razvoja epidemiološke situacije, a na lokalnom nivou bi mogao da bude popraćen i dodatnim aktivnostima.

Povodom obeležavanja 60. godišnjice je osmišljen službeni program sa brojnim dogadjajima koji će se održati 4. i 14. dana svakog mjeseca na društvenim mrežama. Uključivaće ekskluzivni sadržaj koji su kreirali fanovi za fanove, izmedju ostalog biće i intervjua sa kolekcionarima i slavnim ličnostima. Cilj tih dogadjaja je da se prisjetimo cele istorije automobila koji je obelježio svoju eru.

Plan proslave pročitajte na www.auto.ba