Skip to content

Drivvo i RFC BiH poklonili 10 PRO licenci korisnicima aplikacije

Drivvo App

RFC Bosna i Hercegovina je u saradnji sa kreatorima aplikacije Drivvo App organizovao nagradnu igru na društvenoj mreži Instagram i poklonio 10 PRO licenci ove fantastične aplikacije svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

Kako se politika Udruženja zasniva na kreiranju zdravog i korisnog okruženja u održavanju i uživanju u Renault vozilima, odlučili su se proširiti svoju saradnju i pokazati još jednom kako nemaju namjeru ograničavati svoje djelovanje i saradnju sa partnerima.

“Živjeti u 21. stoljeću, imati dostupno skoro pa sve što poželite, a to ne koristiti, znači da kaskate za svojim vremenom. Uvidjevši da mnogi naši pratioci, korisnici i članovi svakodnevno koriste pametne telefone, odlučili smo se približiti im se idejom koja nije baš česta na ovim prostorima, jer se radilo o virtuelnom poklonu, a koji svakako služi svrsi i olakšava korisnicima praćenje troškova i evidentiranje servisa tokom održavanja vozila. Izvukli smo ih 10 i sretni smo što mogu uživati u korištenju ove aplikacije”, istakao je Mensur Agović.

Svojim redovnim aktivnostima, Udruženje je skrenulo pažnju javnosti iz Bosne i Hercegovine i regije, ali i šire te postaje sinonim za kvalitetna druženja za ljubitelje Renault vozila.

Ukoliko još niste, pridružite se ovoj zajednici na društvenim mrežama i uživajte dijeleći informacije o svojim vozilima i drugim društvenima temama zajedno sa ostalim korisnicima njihovih platformi.