Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/rfcbihco/public_html/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Naljepnica za Mustafu! - Bosnia & Herzegovina
Skip to content

Naljepnica za Mustafu!

Sasvim sigurno naše je koliko damo! zato pozivamo sve naše članove, simpatizere i prijatelje da se odazovu apelu.

dok je naš Mustafa koncentrisan na vježbe i terapije, pozivamo vas da kupovinom RFC BiH naljepnica podržite nastavak njegovog liječenja. Cijena naljepnice iznosi 5 KM, a kompletan iznos od prodatih naljepnica ide za nastavak njegovog liječenja. Uplate možete izvršiti direktno na njegov žiroračun: 1941015050000128, a preuzimanje naljepnica obaviti uz dokaz o izvršenoj uplati.

Mustafa Ahmetspahić boluje od cerebralne paralize, a ovo mu je treći ciklus liječenja u poliklinici Glavić u Zagrebu. Cijena ovog ciklusa liječenja iznosi 12.821,00 €, a siguran sam da naša pomoć neće izostati.

Za više informacija o liječenju i potrebnom možete se javiti mustafi na kontakt telefon +387 61 840 724, a sve vezano za isporuku naljepnica admnsitraciji rfc bih.

Naljepnice izvan Sarajeva će se moći lično preuzeti u Livnu, Bihaću, Živinicama, Mostaru nakon 25.12.2022. nakon grupisanja narudžbi po lokaciji ili drugačije po dogovoru.